+31 (0) 6 51 34 91 88 mail@romyfeercommunicatie.nl

Wie is Romy Feer?

Ik ben een gedreven creatieve senior communicatieadviseur (denker en doener) gespecialiseerd in alignment, interne communicatie, klant- en verandercommunicatie. Ik vertaal een verandering (bijvoorbeeld een nieuwe of aangepaste strategie of visie) naar o.a. medewerkers zodat zij de ambassadeurs worden van je organisatie. Dit doe ik door het hebben van een visie op communicatie, via heldere communicatie(middelen), leidinggevenden communicatief in hun kracht te zetten en interventies. Door mijn tomeloze energie en enthousiasme neem ik mensen in de verandering mee. Ik ben een samenwerker en verbinder in hart en nieren.

  • Ik denk vanuit wat mogelijk is en zorg voor energie en beweging. Ik neem uw mensen in uw visie en mijn enthousiasme mee. En ik zorg dat de klus wordt geklaard.
  • Ik heb veel ervaring met het regisseren van de communicatie en met name verandertrajecten in complexe organisaties.

Hoe werk ik?

Wilt u een communicatievraagstuk oplossen? Of zoekt u ad interim een manager interne communicatie of senior adviseur?

U zoekt voor een bepaalde periode of voor een afgebakende communicatieklus een ad interim (meewerkende) manager of senior adviseur communicatie? Dan doe ik dit graag voor u op basis van een marktconform uurtarief. Na een gratis intake stuur ik u een algemeen plan van aanpak toe samen met een uitgebreide offerte en mijn leveringsvoorwaarden. Om goed aan te sluiten bij uw bedrijf, werk ik via de 3A’s:

  • Analyseren (inlezen en gesprekken voeren met stakeholders)
  • Adviseren (strategie bepalen)
  • Aanpakken (concreet plan van aanpak maken en samen met uw organisatie waarmaken)

Samen werken

Uw afdeling HR, Marketing of Commercie en de betrokken leidinggevenden en medewerkers spelen een cruciale rol in uw organisatie. Door o.a. met hen samen te werken wordt de communicatie geborgd. Heeft u andere professionals nodig? Dan kunt u gebruik maken van mijn netwerk dat bestaat uit vakkundige mensen op het gebied van online communicatie, grafisch vormgeven, het bouwen van websites of het maken van films.

Andere diensten die ik u bied

Webinar

Wilt u voor uw medewerkers of klanten overdag of in de avond een webinar organiseren? Ik geef uw webinar van A-Z inhoudelijk vorm, organiseer het, maak het technisch mogelijk en kan het desgewenst, presenteren.

Dagvoorzitterschap

Zoekt u nog een dagvoorzitter of procesbegeleider voor uw bijeenkomst of event? Ook dat neem ik u graag uit handen. Goed inhoudelijk voorbereid en met veel energie, leid ik uw gasten door de dag.

Workshops Communicatie

Wilt u dat uw medewerkers communicatief vaardig worden? Of wilt u via een aantal stappen beter communiceren met uw klant of stakeholder? Bel me!

Romy Feer – Senior Communicatie Adviseur – +31 (0) 6 51 34 91 88mail@romyfeercommunicatie.nl LinkedIn