+31 (0) 6 51 34 91 88 mail@romyfeercommunicatie.nl

Bert Roman, Directievoorzitter Rabobank Sneek Zuidwest Friesland

“Romy is een geweldige collega. Ze maakt gemakkelijk verbinding, communiceert op prachtige wijze en is slim en doortastend. Ze heeft gewerkt op het niveau van Raad van Besturen, directie van werkmaatschappijen en staven. “

Christa Bakker, Manager Digital Airport Program Schiphol Group

“Ik werk inmiddels een aantal maanden samen met Romy. Romy is verantwoordelijk voor alle interne en externe (strategische) communicatie en branding rondom Digital binnen Royal Schiphol Group. Ik werk heel fijn samen met Romy. Ze heeft in korte tijd een strategisch communicatieplan geschreven. Ze voert het plan ook uit. Erg prettig. Romy weet heel goed haar weg te vinden in de externe Digital media en zorgt voor interessante PR kansen. Daarnaast heeft ze binnen Royal Schiphol Group in korte tijd een zeer positieve naam opgebouwd doordat ze professioneel is, erg goed bereikbaar, altijd opgewekt en ze heeft veel humor. Romy heeft veel aandacht voor anderen, straalt senioriteit uit en helpt teamleden te groeien.”

Dorine Surstedt, Manager Communicatie en Merkmanagement CZ

“Romy is een zeer ervaren senior communicatie professional en een bijzonder prettige collega. Romy heeft zes maanden de afdeling In- en Externe communicatie versterkt. Ze heeft daarbij zeer diverse projecten opgepakt op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, klantcommunicatie en interne (verander)communicatie. Het is heel prettig om met Romy te werken. Met zeer veel vakinhoudelijke kennis, een grote mate van betrokkenheid en inzet, veel energie en daadkracht, weet ze als op een unieke wijze mensen met elkaar te verbinden en ze te begeleiden om samen tot hele mooie resultaten te komen. Ze coacht andere communicatie adviseurs op een natuurlijke, collegiale manier. Romy is authentiek, no-nonsense, betrouwbaar, positief kritisch, een hele harde werker en een echte verbinder. Ze is een aanwinst voor elk communicatieteam..”

Flip Nellisen, Brand Manager Schiphol Group

“Romy krijgt dankzij haar professionaliteit en verbindende karakter echt zaken gedaan. Ze is doelgericht en houdt betrokkenen, op alle niveaus binnen de organisatie, op een positieve manier aangehaakt. Bovenal is ze een heel fijn en betrouwbaar persoon waar graag mee wordt samengewerkt; altijd positief met een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen.”

Frank Janssen, Directeur Corporate Affairs Schiphol Group

“Romy klaart de klus! In de kern is dat waar je op kunt rekenen bij haar. Kwaliteit in adviseren en realiseren. En dat dan ook nog binnen de afgesproken timing en budget. Ze is in staat om snel de juiste verbinding te zoeken en te maken. Daardoor kan ze de materie en vraag achter de vraag goed analyseren en vervolgens aanpakken. Haar kracht daarbij is dat ze een authentiek gesprekspartner is voor alle lagen van een organisatie. Een professional waar je op kunt rekenen. Die niet blijft hangen in een strategie maar deze ook tactisch en operationeel werkelijkheid laat worden.”

Johan Blok, directeur Achmea

“Ik heb jarenlang gewerkt met Romy en heb haar leren kennen als authentiek, professioneel, creatief, optimistisch, betrouwbaar en positief kritisch. Romy heeft de gave om met iedereen in een organisatie te schakelen, snel het vertrouwen te winnen, maar daarbij niet af te wijken van de opdracht waar ze voor staat.”

Jolanda van Wijk, Manager Communicatie divisie Zorg & Gezondheid Achmea

“Romy is een opgewekte, inspirerende, keiharde werker. Met een heldere blik op interne en verandercommunicatie. Bijzonder prettig om mee te werken”

Marieke Lustenhouwer, Interim Adviseur Communicatie CZ

“Romy heeft een zeer geslaagde communicatie workshop gegeven aan verschillende medewerkers van CZ zorgkantoor. Doel: bewustwording wat communicatie teweegbrengt en handvatten voor het opzetten van goede communicatiemiddelen/interventies. Deelnemers waardeerden de workshop met een 8. Ik wil Romy bedanken voor haar slimme aanpak en enthousiaste manier van werken!”

Martijn Scheele, Manager Business Intelligence & Analytics Dutch Railways (Nederlandse Spoorwegen)

Romy zit vol energie. Schudt het ene plan, activiteit naar het andere uit haar mouw. Van strategisch naar operationeel. In veranderprocessen heeft ze oog voor de mens, vangt signalen op, is erg goed in contact, toegankelijk en natuurlijk communicatief sterk. Romy is zelfstandige geworden om verschillende klussen te kunnen doen en niet om meer dan een jaar te blijven plakken. Dat betekent dat ze helaas zelf aangegeven heeft einde dit jaar te stoppen. Ze heeft voor een vervangster gezorgd uit haar netwerk en werkt deze in. Ik kan haar als eindverantwoordelijke voor Data & Analytics NS van harte aanbevelen zowel als professional als prettig mens.

Roelof Konterman, Vice Voorzitter Raad van Bestuur Achmea

“Ik heb in verschillende functies met Romy samengewerkt. Romy is professioneel, betrokken en positief ingesteld. Professioneel in de volle breedte van communicatie. Betrokken naar de organisatie, maar ook naar de mensen die er werken. Positief in haar doen en laten en het benaderen van ingewikkelde situaties. Een groot genoegen om met haar samen te werken.”

Willem van Duin, CEO Achmea

“Romy is een betrokken, kundige communicatieprofessional die werkelijk op alle niveaus (van medewerker tot Raad van Bestuur) kan acteren. Haar professionaliteit, enthousiasme, energie en lef, zorgen ervoor dat mensen zich graag aan haar en haar doelen verbinden.”

Zwanet Draadjer, Senior Manager Corporate Communicatie Achmea

“Als senior communicatieprofessional ligt Romy’s voorkeur bij interne (verander)communicatie; vanuit een enorme betrokkenheid bij de organisatie en bij de medewerkers in de organisatie waar zij werkt. Romy is een kei in het operationaliseren van strategie naar communicatieplannen en het realiseren daarvan. Als professional is Romy een verbinder pur sang. Van medewerker tot Raad van Bestuur is ze door haar toegankelijkheid en open houding in staat verbinding te maken en vertrouwen te geven. Optimistisch, sprankelend, samenwerkend en resultaatgericht. We hadden ons geen betere collega op deze vervangingsklus kunnen wensen.”

Romy Feer – Senior Communicatie Adviseur – +31 (0) 6 51 34 91 88mail@romyfeercommunicatie.nl LinkedIn